Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 16 van 16 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 16 van 16 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Avontuurlijke badeendjes

Bedrukte avontuurlijke badeendjes zijn het perfecte geschenk wanneer u uw klanten of zakenrelaties wilt verrassen met een uniek relatiegeschenk. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan badeendjes die allemaal binnen het thema ‘avontuurlijk’ vallen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een piraat badeend, cowboy badeend of een viking badeend. Met bedrukte badeendjes kunt u eenvoudig een grote doelgroep verrassen. Kinderen vinden het leuk om met de badeendjes te spelen tijdens het badderen en ouderen vinden bedrukte badeendjes een leuke decoratie voor de badkamer. Bij Premiumwereld vindt u gegarandeerd de perfecte badeend die past bij u en uw bedrijf. De bedrukte badeendjes zijn al vanaf een kleine oplage online te bestellen.

Meer lezen >

Avontuurlijke badeendjes bedrukken

Creëer een uniek relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties en laat de avontuurlijke badeendjes voorzien van een bedrukking. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de avontuurlijke badeendjes bedrukken. Hierdoor kunnen de badeendjes met opdruk niet alleen dienen als relatiegeschenk, maar ook als promotiemiddel voor uw bedrijf. Bij Premiumwereld krijgt u niet alleen een bedrukt relatiegeschenk van uiterste kwaliteit, u profiteert ook nog eens van een snelle levering. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u bij Premiumwereld eenvoudig een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld opgestuurd waarop u alvast het eindresultaat van de avontuurlijke badeendjes met uw logo erop kunt bekijken.

Meer lezen >

Avontuurlijke badeendjes met logo

Heeft u een feest of evenement op de planning staan met het thema ‘avontuurlijk’? Of zoekt u een uniek geschenk om in te zetten voor uw werknemers? Met bedrukte avontuurlijke badeendjes kunt u op een creatieve manier reclame maken voor uw bedrijf. Naast de avontuurlijke badeendjes vindt u ook nog een ruim assortiment aan badeendjes in een ander thema op Premiumwereld. Neem zeker eens een kijkje in onze webshop en laat uw zoektocht naar het perfecte badeendje beginnen op Premiumwereld.nl.

Meer lezen >

Meer lezen >