Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Rugbyballen

De beste online webshop voor het bestellen van bedrukte rugbyballen, dat is Premiumwereld. In de online webshop van Premiumwereld vindt u rugbyballen in verschillende kleuren en maten. Gepersonaliseerde rugbyballen stralen professionaliteit uit en zorgen voor algemene herkenning. Naast rugbyballen vindt u ook vele andere ballen in onze webshop. Voetballen, volleyballen of jeu de boules ballen, u bestelt ze bij ons allemaal voor een zeer scherpe prijs. Naast dat een bedrukte rugbybal een leuk item is om als sportvereniging aan te schaffen, wordt een rugbybal ook veel gebruikt op het strand of op de camping. Hierdoor zullen uw klanten en zakenrelaties ook zeker verblijd worden door een bedrukte rugbybal.

Meer lezen >

Rugbyballen bedrukken

Bij Premiumwereld heeft u de optie om de rugbyballen te voorzien van een mooie opdruk. Door de rugbyballen te voorzien van uw bedrijfsnaam, logo, website of een slogan creëert u een uniek geschenk voor uw bedrijf. De rugbybal met bedrukking kan eenvoudig dienen als relatiegeschenk voor uw klanten of als promotiemiddel voor uw bedrijf. Doordat de rugbyballen met uw logo veel buiten gebruikt zullen worden, zal uw bedrijfsnaam op veel plekken gezien worden. Wanneer u uw ontwerp voor de rugbyballen klaar heeft, kunt u via onze website snel en eenvoudig een gratis digitaal voorstel met uw ontwerp aanvragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld toegestuurd waarop het eindresultaat van de rugbybal met uw ontwerp alvast te zien is.

Meer lezen >

Rugbyballen met logo

Heeft u als sportvereniging een jubileum of zoekt u een geschenk om uw leden mee te verrassen? Een rugbybal met opdruk is dan zeker een leuk artikel. De rugbyballen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt heel eenvoudig online besteld worden. Ook kunt u via onze website gratis een offerte aanvragen voor de rugbyballen met bedrukking. Bent u aan het twijfelen over welke rugbybal u het beste kunt kiezen? Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden naar de perfecte rugbybal met opdruk.

Meer lezen >

Meer lezen >