Dit zeggen onze klanten

Bedrukte ballonnen

Er is niets zo feestelijk als bedrukte ballonnen! Ballonnen zijn vrolijke en multifunctionele promotieartikelen. Er is geen leukere manier om reclame te maken voor uw bedrijf dan met deze echte blikvangers. Voor ballonnen bent u bij Ballonnetjeswereld aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende ballonnen: van standaard ballonnen tot opvallende, kleurrijke exemplaren. U kunt de ballonnen bestellen in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld een hart. Ook zijn de ballonnen beschikbaar in verschillende kleuren en diameters. Zo zal er altijd een geschikte ballon voor uw organisatie tussen zitten! We leveren de ballonnen onopgeblazen. U kunt de ballonnen vullen met helium of gewoon met lucht.

Meer lezen >

Ballonnen online bestellen

Bij Ballonnetjeswereld kunt u makkelijk en snel de ballonnen met logo online bestellen. U kunt de ballonnen zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 50 stuks. Het bedrukken van ballonnen is een geweldige manier van marketing voor het verspreiden van een boodschap. Ballonnen met opdruk zijn een toevoeging voor verschillende evenementen. Of dit nu persoonlijke aangelegenheden of promotie-evenementen zijn: ballonnen met bedrukking zijn altijd leuk! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Ballonnen bedrukken

Alle ballonnen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Ballonnen met bedrukking zijn leuk voor zowel jong en oud! U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De ballonnen kunnen op één zijde bedrukt worden in één tot vier kleuren. Met de ballonnen heeft u veel mogelijkheden om uw reclame te uiten, volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. Uw bedrijfsnaam zal veel gezien worden door mensen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd hoe de ballonnen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >