Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BIC 4 kleuren balpennen

Met de BIC 4 kleuren pen kunt u met maar één balpen in vier kleuren schrijven. Door de gekleurde schuifjes te gebruiken, kunt u de gewenste schrijfkleur selecteren. BIC is misschien wel het populairste merk pennen op dit moment. De BIC pennen staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en comfortabele schrijfervaring. Met de BIC 4 kleuren pen heeft u een pen in huis met veel mogelijkheden. Bij Bedruktepremiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de BIC 4 kleuren pennen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo is er de standaard BIC 4 kleuren pen, die beschikt over de inktkleuren rood, zwart, groen en blauw. Deze pen is bijvoorbeeld ideaal voor leraren en heeft als grote voordeel dat de juiste kleur er altijd wel bij zit. Ook hebben wij BIC 4 kleuren pennen die beschikken over pastel kleuren of een potlood.

Meer lezen >

BIC 4 kleuren balpennen bedrukken

Alle BIC pennen kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een mooie bedrukking. Deze bedrukking kan bestaan uit uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. De pen heeft een uitstekende drukpositie op de houder, waardoor de pen zeker zal opvallen in vergelijking met andere pennen. De BIC 4 kleuren pen kan bedrukt worden in één tot vier kleuren of in full color. Bent u benieuwd naar hoe de BIC 4 kleuren pen eruit zal komen te zien met uw logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

BIC 4 kleuren balpennen met logo

De BIC 4 kleuren pennen bestelt u makkelijk en snel bij Bedruktepremiumwereld. De BIC pennen kunnen besteld worden vanaf 100 stuks. De BIC 4 kleuren pen is een authentieke reclamedrager met een hoge succesfactor. Hierdoor kunt u de pennen met logo perfect inzetten als giveaway voor op beurzen en evenementen. Natuurlijk kunt u de bedrukte pennen ook inzetten als relatiegeschenk voor uw medewerkers en relaties. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >