Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BIC Brite Liner markeerstiften

De BIC Brite Liner markeerstiften zijn fijne en functionele markeerstiften. Markeerstiften zijn onmisbaar. Iedereen gebruikt ze wel eens om te leren voor een toets, een belangrijk stuk in een werkdossier te highlighten of om een stuk tekst samen te vatten. De BIC Brite Liner is een ideale markeerstift voor al deze activiteiten. Deze markeerstift is de meest verkochte markeerstift van BIC. De BIC Brite Liner heeft een speciale punt waarmee u eenvoudig zowel smalle als brede lijnen kunt zetten. De kleuren van de markeerstiften zijn lekker fel en vallen hierdoor goed op. U kunt de stiften tot wel 8 uur zonder dop laten zonder dat deze uitdroogt. Bedruktepremiumwereld beschikt over een ruim assortiment aan de BIC Brite Liner in negen verschillende kleuren.

Meer lezen >

BIC Brite Liner markeerstiften bedrukken

De BIC markeerstiften kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Deze bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Dankzij de gestructureerde rubberen greep ligt de markeerstift heerlijk in de hand en schrijft deze erg comfortbal. De kunststof body is voorzien van een clip, waardoor u de markeerstift kan bevestigen aan een schrift, schrijfblok of tas. Ideaal voor op kantoor, in de les of gewoon thuis! Bent u benieuwd naar hoe uw logo of tekst eruit zal komen te zien op de BIC Brite Liner? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

BIC Brite Liner markeerstiften met logo

Bij Bedruktepremiumwereld kunt u makkelijk en snel de BIC Brite Liner bestellen. De markeerstiften kunnen zowel bedrukt als onbedrukt besteld worden vanaf 250 stuks. De bedrukte BIC Brite Liner zijn ideaal om weg te geven op beurzen en evenementen. Daarnaast zijn de stiften ook erg leuk om bij een bestelling van een trouwe klant te doen of om cadeau te doen aan uw medewerkers, zodat zij de stiften kunnen gebruiken tijdens hun werk. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >