Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BIC Clic Stic pennen

De BIC Clic Stic balpen is een moderne en betrouwbare drukbalpen. Het is één van de meest flexibele modellen binnen de collectie van BIC. De Clic Stic is beschikbaar in de mix-and-match, waardoor honderden kleurmogelijkheden beschikbaar zijn. De BIC Clic Stic pen is verkrijgbaar in een Ecolutions uitvoering. Deze pen is duurzaam, doordat de pen gemaakt is van gerecycled materiaal. Het gerecyclede materiaal is afkomstig van gebruikte fruit- en groende trays. De pennen zijn ook verkrijgbaar in stylus-, mini- en softfeel uitvoering. De minipen is met zijn 11,2 cm lengte tot een aantal centimeters kleiner dan de standaard uitvoering, dus deze pen is erg geschikt voor de minipenliefhebbers. Bij Bedruktepremiumwereld vindt u een breed assortiment aan allerlei soorten BIC pennen, waaronder de BIC Clic Stic pennen.

Meer lezen >

BIC Clic Stic pennen bedrukken

De BIC Clic Stic pennen kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Zowel de houder als de clip kunnen bedrukt worden in één tot drie kleuren of in full color. Met een pen van BIC bent u gegarandeerd van long-life ink. De inkt in de pennen is van een hoge kwaliteit, droogt snel en schrijft soepel. Bedrukte pennen met logo zijn nog steeds erg gewild. Pennen worden veel gebruikt en liggen vaak in het zicht, waardoor de pennen met bedrukking een ideaal relatiegeschenk zijn. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de BIC Clic Stic pennen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

BIC Clic Stic pennen online bestellen

Bij Bedruktepremiumwereld kunt u de BIC Clic Stic pennen met bedrukking makkelijk en snel online bestellen. Het bestellen van de BIC pennen is mogelijk vanaf 500 stuks. Door de BIC Clic Stic pennen te laten bedrukken met uw logo, kunt u de pen inzetten als promotiemateriaal. Uw logo zal zo bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Door de vele kleuren- en bedrukkingsmogelijkheden van de BIC Clic Stic, zult u zeker een BIC pen vinden die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >