Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BIC Media Clic balpennen

De BIC Media Clic pen staat bekend als de nummer één van BIC. Met deze pen heeft u ‘the original’ onder de BIC pennen in huis! Met de BIC Media Clic pen kiest u voor Spaanse kwaliteit, sterke materialen en lang- en soepel schrijvende vullingen. Deze BIC pen beschikt over het Mix & Match systeem. Dit houdt in dat u een pen kunt samenstellen die bestaat uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo heeft u de keuze om de kleur van de clip en de kleur van de houder te kiezen. Daarnaast kunt u kiezen voor een blauw of zwart schrijvende vulling. Bij Bedruktepremiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de BIC Media Clic pen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo vindt u bij ons ook de eco variant van deze pen die is gemaakt van gerecyclede materialen.

Meer lezen >

BIC Media Clic balpennen bedrukken

Met de BIC Media Clic pen heeft u een pen in huis die perfect bedrukt kan worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De BIC Media Clic pen beschikt over drie drukposities. De pen kan op de clip met tot wel twee kleuren bedrukt worden, terwijl u op de houder de mogelijkheid heeft om de pen met tot wel vier kleuren of full color te laten bedrukken. Bent u benieuwd naar hoe de BIC Media Clic pennen eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

BIC Media Clic balpennen met logo

Bij Bedruktepremiumwereld kunt u makkelijk en snel de BIC Media Clic pennen met logo bestellen. De pennen kunnen besteld worden vanaf 500 stuks. De pennen met bedrukking zijn perfect om in te zetten als giveaway voor op beurzen en evenementen. Door uw eigen stijlkleuren te combineren, creëert u een opvallende reclamedrager. U kunt de pennen met logo natuurlijk ook inzetten als relatiegeschenk voor al uw medewerkers en relaties. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >