Dit zeggen onze klanten

BIC Permanent stiften

De BIC permanent stiften zijn stiften van een hoge kwaliteit! Deze stiften zijn onuitwisbaar en kunnen dus niet verwijderd worden. De BIC permanent stift heeft een zwarte schrijfkleur en kan schrijven op vrijwel ieder oppervlak. Deze permanent stift is gemaakt uit 51% gerecycled materiaal. De stiften zijn dus naast stiften die erg goed schrijven, ook nog eens een erg milieuvriendelijke keuze. Ook beschikt de BIC permanent stift over een groot drukoppervlak. Hierdoor zijn deze markers ideaal om te laten bedrukken! BIC behoort tot de top schrijfwaren merken van deze tijd. Bij ons vindt u een breed assortiment aan BIC schrijfwaren, waaronder de BIC permanent stiften. U zult gegarandeerd een permanente stift in ons assortiment vinden die aansluit bij uw wensen!

Meer lezen >

BIC Permanent stiften online bestellen

Bestel de BIC permanent stiften makkelijk en snel online! De permanent stiften kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 250 stuks. De bedrukte permanent stiften zijn ook perfect om in te zetten als giveaway op beurzen en evenementen. Iedereen kan namelijk wel een permanent stift gebruiken! Door de bedrukte BIC permanent stiften uit te delen, zult u veel mensen bereiken. Ook laat u met deze eco permanent stift dat u bewust omgaat met het milieu, gewaardeerd zal worden door uw bezoekers en relaties. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

BIC Permanent stiften bedrukken

De BIC permanent stiften kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan geplaatst in één kleur op de houder geplaatst worden. De bedrukte stiften zijn ideaal om in te zetten als relatiegeschenk. Door de permanente stiften met bedrukking uit te delen aan uw relaties en klanten, zal uw logo op veel plekken terecht komen en door veel mensen gezien worden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal hierdoor zeker toenemen. Benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de BIC permanent stiften? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >