Dit zeggen onze klanten

BIC Potloden

BIC, een naam die synoniem staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, heeft zijn uitstekende reputatie opnieuw waargemaakt met hun reeks BIC potloden. Deze potloden combineren functionaliteit, duurzaamheid en een vleugje elegantie om aan al uw schrijfbehoeften te voldoen. Met een ruime keuze aan grafietpotloden biedt BIC voor iedereen de juiste tool, of u nu aantekeningen maakt, tekent of schetst. De zachte, maar stevige potloodkernen zorgen voor een soepele en consistente lijn, terwijl de ergonomische vormgeving van de potloden zorgt voor comfort, zelfs tijdens lange schrijfsessies. Of u nu op school zit, aan het werk bent of gewoon graag creatief bezig bent, BIC potloden zijn de perfecte keuze. Ze zijn gemaakt met oog voor detail en zijn bestand tegen breken, zodat u zeker weet dat ze lang meegaan. Met de BIC potloden voegt u een vleugje klasse toe aan uw schrijfervaring. Maak van schrijven en tekenen een waar genoegen met deze duurzame en elegante potloden.

Meer lezen >

BIC Potloden bedrukken

Wilt u een blijvende indruk maken met je bedrijf of organisatie? Overweeg dan BIC Potloden met uw eigen bedrukking. BIC staat al jaren bekend om zijn hoogwaardige schrijfproducten, en nu kunt u die kwaliteit combineren met uw eigen gepersonaliseerde boodschap. Het bedrukken van BIC Potloden biedt talloze mogelijkheden om uw merk te promoten. Of het nu gaat om promotieartikelen voor evenementen, bedrijfsgeschenken of educatieve doeleinden, de BIC Potloden bieden een professionele uitstraling met jouw merk als middelpunt. Met een variëteit aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, kunt u de potloden aanpassen aan uw merkkleuren en ontwerpelementen. Voeg uw bedrijfsnaam, logo, contactgegevens of een speciale boodschap toe om een blijvende indruk achter te laten bij klanten, medewerkers of studenten. Bedrukte BIC Potloden zijn niet alleen praktisch, maar ook een effectieve marketingtool. Ze worden dagelijks gebruikt en dienen als een constant herinnering aan uw merk. Bent u benieuwd naar hoe de BIC Potloden er uit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

BIC Potloden met logo

Laat uw merk schitteren met BIC Potloden voorzien van uw eigen logo. BIC, een naam die bekendstaat voor kwaliteit en vertrouwen, biedt nu de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of logo te integreren in hun hoogwaardige potloden. BIC Potloden met logo stellen u in staat om een krachtig statement te maken. Deze potloden fungeren niet alleen als schrijfinstrumenten, maar dienen ook als effectieve marketingtools. Of u ze nu uitdeelt op evenementen, inzet voor promotionele doeleinden of als bedrijfsgeschenk, uw merk wordt voortdurend onder de aandacht gebracht. Kies uit diverse kleuren en potloodstijlen om een uitstraling te creëren die perfect aansluit bij uw merkidentiteit. Voeg uw logo, bedrijfsnaam of een speciale boodschap toe en maak van uw BIC Potloden een persoonlijk en gedenkwaardig geschenk. Met BIC Potloden met logo geeft u niet alleen een praktisch schrijfinstrument, maar ook een stukje van uw merkidentiteit. Laat uw bedrijf opvallen en maak indruk op klanten, medewerkers en partners met deze professionele en gepersonaliseerde potloden. Ontdek de kracht van BIC Potloden met logo en breng uw merk naar het volgende niveau. Maak een blijvende indruk en laat uw logo de wereld veroveren.

Meer lezen >

Meer lezen >