Dit zeggen onze klanten

BIC Round Stic balpennen

De BIC Round Stic balpen is een kwalitatief schrijfwaar. Deze balpen is fantastisch voor dagelijks gebruik thuis, op kantoor of in het klaslokaal. Het kenmerkende ontwerp past in iedere omgeving. De BIC Round Stic pen heeft een middelgrote punt waarmee u verschillende schrijfstijlen kunt creëren. De pen is voorzien van een zakklem, zodat u de pen kunt meenemen in uw jas- of broekzak. BIC behoort al jarenlang tot de top merken op het gebied van pennen. De iconische BIC Round Stic pen biedt een tijdloze stijl en een hoge kwaliteit aan. Het klassieke ontwerp van deze pen is makkelijk te identificeren en symboliseert betrouwbaarheid op de lange termijn. Dankzij de unieke Mix & Match functie van deze pennen kunt u de kleurcombinatie van de houder, neus en dop zelf samenstellen.

Meer lezen >

BIC Round Stic balpennen bedrukken

Alle BIC Round Stic pennen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Door uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst op de BIC pen te laten bedrukken, creëert u eenvoudig een uniek relatiegeschenk waarmee u uw relaties kunt verrassen. De houder van de pen kan bedrukt worden in één tot drie kleuren of in full color. Bedrukte pennen worden vaak ingezet als promotieartikelen. De BIC merknaam zorgt ervoor dat uw bedrijf geassocieerd wordt met kwalitatief goede producten en services. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de BIC Round Stic pennen? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

BIC Round Stic balpennen met logo

BIC Round Stic balpennen kunt u makkelijk en snel bestellen bij Bedruktepremiumwereld. Wij beschikken over een ruim assortiment aan BIC pennen. De BIC pennen kennen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het bestellen en bedrukken van de BIC pennen is al mogelijk vanaf 500 stuks. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >