Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten

Dit zeggen onze klanten

BIC Super Clip balpennen

De BIC Super Clip pen is een balpen met een grote clip, zoals de naam al aangeeft. Deze pen heeft een draaibare top waarmee de vulling naar binnen en buiten te draaien is. De BIC Super Clip pen is perfect voor u als u opzoek bent naar een fijne schrijfpen van een hoge kwaliteit met een stijlvol uiterlijk. BIC behoort al jaren tot de top merken op het gebied van schrijfwaar. Bij Bedruktepremiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de BIC Super Clip pennen in verschillende uitvoeringen. Deze pen is in honderden verschillende kleurencombinaties samen te stellen. Wij beschikken ook over de eco variant van de BIC Super Clip die is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Deze pen is erg geschikt voor bedrijven die milieubewust bezig zijn.

Meer lezen >

BIC Super Clip balpennen bedrukken

De pennen van BIC zijn ideaal om te laten voorzien van een mooie opdruk. Zo kunt u uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst op de BIC Super Clip pen laten drukken. Op deze manier creëert u een uniek relatiegeschenk. De clip kan met één kleur of in full color bedrukt worden. De houder kan met één of twee kleuren bedrukt worden of in full color. U kunt kiezen of u de pennen met een zwarte of blauwe schrijfkleur wilt hebben. Benieuwd naar hoe uw logo of tekst eruit zal komen te zien op de BI Super Clip pen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

BIC Super Clip balpennen met logo

De BIC Super Clip pennen met logo bestelt u snel bij Bedruktepremiumwereld. U kunt de pennen bij ons bestellen vanaf 500 stuks. De BIC pennen met logo zijn perfect om in te zetten als giveaway voor op beurzen en evenementen of als relatiegeschenk voor al uw medewerkers en relaties. Een pen wisselt vaak van eigenaar, waardoor u een grote doelgroep zal bereiken. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Wanneer u nog specifieke wensen of eventuele vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >