Lees hier het laatste nieuws

Welkom op premiumwereld.nl

Welkom op de wereld van premiums, relatiegeschenken en promotioneel textiel. U kunt vanaf nu eenvoudig zoeken naar relatiegeschenken of premiums die u graag wilt gebruiken. Per product heeft een overzicht waaruit u direct kunt kiezen welk product dat bij u in de smaak valt. U kunt via onze webwinkel bestellen in 3 simpele stappen.

Veiligheidseisen promotionele producten nog strenger

Ieder product moet tegenwoordig wel ergens aan voldoen. Deze eisen noemen we veiligheidseisen. Welke veiligheidseisen zijn er? en welke producten hebben welke eisen?

Bruikbare en zinvolle promotionele artikelen

Promotionele artikelen zorgen voor een goede reclame voor bedrijven. Promotionele artikelen uitdelen vergroot de naamsbekendheid en zorgt voor meer naamsbekendheid bijvoorbeeld. Wanneer u zinvolle producten gebruikt als promotioneel artikel, zal het resultaat hierin nog groter worden omdat de uitgedeelde en bedrukte relatiegeschenken dan nog langer gebruikt worden! Consumenten zullen bruikbare producten met opdruk langer houden en blijven gebruiken. Ongeveer 8 op de 10 van de ontvangers van promotionele producten geeft aan dat de bruikbaarheid van een artikel de belangrijkste reden is om het te houden! Daarnaast is er 23% van de ontvangers dat het product sneller houdt wanneer het mooi is en 26% houdt het product sneller als het ‘leuk is om te hebben’.

De power van het premium

Vanuit bedrijven worden vaak premium geschenken gegeven. Waarom eigenlijk? Wat is het voordeel hiervan?

Promotioneel product geeft een langere herinnering

Waarom zou u kiezen voor een bedrukt promotioneel geschenk? Je zou zeggen dat je er alleen maar geld aan kwijt bent. Dit blijkt echter helemaal niet het geval te zijn.


Wat zeggen onze klanten?
8.9
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?