04 February 2023

Binnenkort verkrijgbaar: Mascot Customized

Vanaf 1 maart verkrijgbaar: Mascot Customized

Vanaf 1 maart verkrijgbaar bij Premiumwereld, nu al te bewonderen op onze website. Op 1 maart lanceert Mascot de nieuwe Customized lijn werkkleding. De uitgebreidste collectie ooit. De collectie bestaat uit werkbroeken, jassen, vesten, T-shirts en het unieke Click Pocket System. Deze lijn werkkleding is nog lichter, nog sterker en bevat nog meer stretch. Hierdoor gaat de werkkleding langer mee en omdat van de meeste artikelen de hoofdstof is gemaakt van gerecycled materiaal is het ook nog eens duurzaam.

Uniek Click Pocket system

Met het nieuwe Click Pocket systeem van Mascot heeft u altijd de juiste spijkerzakken aan uw broek hangen. De spijkerzakken zijn namelijk los te bestellen en met 2 clips aan een ijzerdraadje op de broek te bevestigen. Hierdoor kunt u de zakken aanpassen aan uw werkzaamheden en zijn ze ook nog makkelijk leeg en schoon te maken. De spijkerzakken besteld u makkelijk bij als accessoire nadat u de broek in het winkelwagentje heeft geplaatst. Deze spijkerzakken zijn enkel bruikbaar voor de broeken in de Customized lijn.

Ook te borduren en te bedrukken

Zoals u van ons gewend bent is de nieuwe Customized lijn ook te bedrukken en te borduren vanaf 1 stuk. Zo kunt u deze lijn van Mascot helemaal eigen maken. Benieuwd hoe deze kleding eruit komt te zien met uw logo? Doe dan een aanvraag via onze site of neem contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend een visual voor u.

Hieronder vindt u een preview van enkele producten. De Customized lijn wordt nog verder uitgebreid.