29 September 2018

Top 10 redenen om te kiezen voor BIC aanstekers!

1.      Unieke vorm:

De BIC aanstekers hebben een ovale vorm. Hier staan de BIC aanstekers om bekend. De ovale vorm zorgt ervoor dat de aansteker goed in de hand ligt.

 

2.      Interne productie:

BIC is volledig geïntegreerd in het proces van de productie van de aanstekers; het begint bij de ruwe materialen en eindigt bij de verpakte aansteker. In de fabrieken van de BIC aanstekers zorgen de de particuliere fabricage methodes, identieke montage processen en consistente automatische controles voor een hoog en consequent kwaliteitslevel.

 

3.      Beste ruwe materialen:

BIC gebruikt alleen de beste ruwe materialen om de hoogste kwaliteit van de producten te verzekeren. Het gas in het reservoir is pure isobutaan en garandeert een vlam van een consequente hoogte die de hele levensduur van de aansteker meegaat. Het reservoir is gemaakt van hars voor een sterke mechanische weerstand.

 

4.      Hightech fabricage proces:

BIC heeft de allernieuwste technische middelen ontworpen waarmee ze de meest efficiënte en moderne aanstekers kunnen ontwikkelen. Dit fabricage proces bevat digitale camera’s die kenmerken zoals de hoogte, stabiliteit en uitdovingssnelheid van de vlam met precisie meten.

 

5.      Veiligheidsstandaard:

Alle BIC zak aanstekers voldoen aan internationale standaarden en voorschrift vereisten (ISO 9994, EN13869, ASTM F400, US CPSC).

 

6.      Individuele testen:

Voordat de BIC aanstekers de fabriek verlaten, ondergaat elke aansteker meer dan vijftig automatische kwaliteit en veiligheid controles. Ook de aanstekers die al in de winkel liggen zijn getest op reguliere basis.

 

7.      Volledig getrainde werknemers:

De gekwalificeerde en getrainde BIC werknemers spenderen meet dan 25% van hun tijd aan het controleren van de kwaliteit van de aanstekers.

 

8.      Eindtests:

In het laatste stadium van het montage proces wordt er gebruik gemaakt van een automatisch controle systeem. Deze test is er om te verzekeren dat elke aansteker perfect werkt.

 

9.      Overal op de wereld:

Elektronisch of niet, van een klein of groot formaat; BIC aanstekers zijn te vinden bij consumenten over de hele wereld!

 

10.   Het geld waard:

Een grote BIC aansteker biedt tot 3000 vlammen. Dit is twee keer zo veel dan andere aanstekers van dit formaat.

 

 

fd

ssfd

123