Dit zeggen onze klanten

High visibility bodywamers

De high visibility bodywarmers hebben dankzij de fluorescerende stof en de reflecterende banden een hoge zichtbaarheid. De high visibility bodywarmers zijn onmisbaar wanneer uw medewerkers veel buiten zijn. De high visibility bodywarmers garanderen dat uw medewerkers goed zichtbaar zijn tijdens hun werkzaamheden en dat zij dus veilig aan het werk kunnen. Er worden strenge eisen gesteld aan high visibility werkkleding. U kunt er bij ons vanuit gaan dat de high visibility bodywarmers voldoen aan alle gestelde eisen. Verder zijn de bodywarmers gemaakt van een water- en winddichte stof en beschikken de bodywarmers over een gewatteerde voering. Bodywarmers zijn een goed alternatief voor wanneer het net te koud is om zonder jas te werken. U vindt bij ons een breed assortiment aan bodywarmers in verschillende soorten, waaronder de high visibility bodywarmers.

Meer lezen >

High visibility bodywamers online bestellen

U kunt de high visibility bodywarmers eenvoudig en snel online bestellen. Het is mogelijk om de high visibility bodywarmers zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. De high visibility bodywarmers beschikken over een verlengde rug, waardoor de bodywarmers perfect zijn voor werkzaamheden waarbij u veel moet bukken of veel op de knieën moet werken. De bodywarmers kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van maat XS tot en met 3XL. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

High visibility bodywamers bedrukken

Het is mogelijk om de high visibility bodywarmers te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de bodywarmers te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de high visibility bodywarmers te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat uw medewerkers nog meer opvallen. Hierdoor zal uw logo door veel mensen gezien worden en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de high visibility bodywarmers? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >