Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 49 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 49 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Baseball caps

Niets valt zo op als een logo op een baseball cap! Baseball caps zijn misschien wel de meest bekende soort petten van de wereld. De baseball cap is een klassieke cap zoals we hem kennen, met een gebogen klep en een sportieve look. U vindt bij ons een breed assortiment aan verschillende soorten baseball caps. Zo hebben we de heavy brushed cap. Het katoen van deze cap wordt geborsteld, waardoor het extra zacht is. De heavy brushed cap is gemaakt van een dunnere stof waardoor de pet meer ademt en dus goed te dragen is in de zomer. Wanneer u opzoek bent naar een stevigere en duurzamere pet, is de twill cap geschikt voor u. De twill caps zijn gemaakt van extra stevig katoen en gaan hierdoor langer mee. De basis baseball cap is uitermate geschikt om uit te delen op beurzen of evenementen doordat ze wat goedkoper zijn. Alle baseball caps zijn aan de achterkant verstelbaar door middel van een gesp- of klittenbandsluiting.

Meer lezen >

Baseball caps online bestellen

U kunt de baseball caps eenvoudig en snel online bestellen. het bestellen van de baseball caps is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 10 stuks. De bedrukte baseball caps zijn ideaal om uit te delen op beurzen en evenementen. U zet hiermee uw logo, website of slogan in het licht. Iedere keer dat de baseball cap met bedrukking of borduring gedragen zal worden, bereikt u weer nieuwe mensen en hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Door ons brede assortiment aan baseball caps zal er altijd een geschikte cap voor u tussen zitten! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Baseball caps bedrukken

De baseball caps kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken of borduren. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, uw bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Een baseball cap bedrukken of borduren zorgt voor extra zichtbaarheid buiten de deur. Een borduring heeft een luxere uitstraling dan een bedrukking en straalt daardoor professionaliteit uit. Doe uw relaties een baseball cap cadeau. Op zonnige dagen zullen zij de cap gebruiken als zonbeschemer en tijdens regenachtige dagen om het gezicht droog te houden. Bent u benieuwd naar hoe de baseball caps eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking of borduring?

Meer lezen >

Meer lezen >