Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Condooms bedrukken

Wij maken gepersonaliseerde condooms voor promotionele doeleinden. Het folie waar de CE gecertificeerde condoom in verpakt is kunnen wij compleet naar uw wens personaliseren. Zo is het mogelijk om de folie full colour te bedrukken met uw bedrijfsgegevens waardoor ze perfect inzetbaar worden als originele give-aways. Gepersonaliseerde condooms trekken de aandacht en zijn zeker onder een jonge doelgroep effectieve reclame items. Daarnaast is het een maatschappelijk verantwoord geschenk dat al vanaf kleine aantallen besteld kan worden. Naast de klassieke condoom in folie, kunt u bij ons ook terecht voor de condoom cup of de deurhanger met een condoom. Neem eens een kijkje op onze site en laat u verrassen door ons aanbod!

Meer lezen >

Condooms full color bedrukken

\De condoom in full colour folie is makkelijk en snel online te bestellen via onze website. Weet u nog niet zeker welke bestelling u wilt plaatsen, dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend eerst een offerte aanvragen voor een van onze producten. Indien u een personalisatie wenst, maakt ons ontwerpteam een digitaal voorstel voor u. Zo heeft u een idee van hoe de full colour bedrukte condoomfolie eruit komt te zien zodat u  niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Ons ontwerpteam gaat net zo lang door met ontwerpen totdat zij uw goedkeuring ontvangen hebben! Wij zijn al jaren gespecialiseerd op het gebied van relatiegeschenken en het bedrukken ervan. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een goede service garanderen, korte levertijden en scherpe prijs-kwaliteit verhoudingen.

Meer lezen >

Condooms met logo

Naast de condoom met full colour bedrukte folie kunt u er ook voor kiezen om de classic condoom met sticker te bestellen. De klassieke verpakking van de condoom kan goedkoop voorzien worden van een bedrukte sticker zodat u met een klein budget een breed publiek kunt bereiken. Bent u geïnteresseerd in de bedrukte condoomhoesjes dan kunt u deze direct online bestellen in onze webshop. Voor vragen of opmerkingen over een van onze artikelen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar via de online chat, via telefoon of via e-mail en kunnen niet wachten om u te helpen bij het zoeken naar een promotioneel relatiegeschenk!

Meer lezen >

Meer lezen >