Dit zeggen onze klanten

Herbruikbare bekers

Herbruikbare drinkbekers hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen, en dat is niet zonder reden. Ze vertegenwoordigen een slimme keuze voor zowel individuen als bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid, milieubewustzijn en gemak. Met herbruikbare drinkbekers worden wegwerpbekers overbodig. Dit betekent minder afval en minder belasting voor het milieu. Het is een eenvoudige maar doeltreffende manier om bij te dragen aan een groenere toekomst. De herbruikbare bekers zijn bijvoorbeeld te gebruiken op festivals, concerten, sportevenementen of privéfeesten. Onze thermosbekers zijn al leverbaar vanaf 100 stuks.

Meer lezen >

Herbruikbare bekers bedrukken

Herbruikbare bekers bedrukken is een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw bedrijf te promoten. De hebruikbare drinkbekers kunnen volledig full color rondom bedrukt worden, waardoor u de bekers volledig naar wens kunt bedrukken. De herbruikbare bekers zijn het ideale alternatief voor wegwerpbekertjes, en zorgen ervoor dat er minder afval in de natuur terecht komt. De herbruikbare bekers zijn 100% recyclebaar waardoor ze na gebruik gemakkelijk gerecycled kunnen worden. Het bedrukken van herbruikbare bekers is ideaal voor wanneer u een evenement of bedrijfsfeest organiseert. 

Meer lezen >

Herbruikbare bekers met logo

Of je ze nu gebruikt voor bedrijfsevenementen, als geschenken aan klanten, of gewoon in je dagelijkse bedrijfsvoering, herbruikbare bekers met logo zijn een slimme keuze om je merk te versterken en je inzet voor duurzaamheid te benadrukken. Wil je jouw merk laten schitteren en tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu? Kies dan voor onze herbruikbare bekers met logo. Benieuwd doe de herbruikbare bekers met logo er uit komen te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef.

Meer lezen >

Meer lezen >