Dit zeggen onze klanten

Kartonnen bekers

Bedrukte kartonnen bekers zijn een multifunctioneel product, te gebruiken voor warme maar ook koude dranken. Kartonnen bekers zijn een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic bekertjes want deze kunnen gemakkelijk gerecycled worden. Wij hebben kartonnen bekers in verschillende maten, waaronder bekertjes voor espresso maar ook grotere bekers voor bijvoorbeeld frisdrank. Het formaat 180 ml wordt het meeste gebruikt voor een normale kop koffie! Alle kartonnen bekers kunnen vanaf 1000 stuks besteld worden.

Meer lezen >

Kartonnen bekers bedrukken

Kartonnen bekers worden in full colour bedrukt. Wilt u uw bedrijfsnaam, logo of slogan op de kartonnen beker laten drukken? Of heeft u een feest en wilt u een mooie foto op de bekertjes gedrukt hebben? U kiest het ontwerp en de kleuren, wij zorgen voor een mooie opdruk op de beker naar keuze. Wilt u een boodschap doorgeven aan uw medewerkers? Laat deze op de kartonnen bekertjes drukken. Iedereen drinkt op het werk koffie of thee, dus u heeft binnen no-time iedereen op de hoogte gesteld. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op een kartonnen bekertje uit komt te zien? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Kartonnen bekers met logo

Staat u op een beurs of wilt u een machine in uw kantoor neerzetten? Kartonnen bekertjes met koffie, thee of frisdrank worden door iedereen gewaardeerd. Als mensen rondlopen op een beurs met het bekertje drinken in de hand valt het ontwerp als eerste op! Mensen komen naar de stand toe om ook wat te drinken te halen en u bereikt direct een groot publiek. Door bedrukte kartonnen bekers op uw stand te zetten, in hetzelfde thema, maakt u de look helemaal compleet. Ook als u een groot feest organiseert zijn kartonnen bekers met opdruk een perfect middel om reclame te maken of gewoon leuk versierde bekers op tafel te zetten.

Meer lezen >

Meer lezen >