Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Flesjes water

Bedrukte flesjes water zijn verfrissend en altijd welkom. Zelden wordt een nieuw flesje gevuld met water weggegooid. Onze flesjes water zijn beschikbaar in 330 of 500 mlm. Ook heeft u de keuze uit een platte schroefdop of een sportdop. De sportdoppen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, de schroefdoppen in 10 of 11 kleuren. De sportdop heeft een hersluitbare tuit. Hierdoor is deze geschikt om te gebruiken tijdens het sporten. Bedrukte flesjes water zijn al vanaf 36 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Flesjes water bedrukken

Flesjes water worden voor allerlei evenementen gebruikt. Door uw logo toe te voegen op het flesje maakt u onbewust veel reclame. Alle etiketten zijn gemaakt van kunststof en afgewerkt met een laminaatlaag zodat ze geheel krasvast zijn. De etiketten blijven hierdoor mooi zitten en gaan lang mee. Al onze etiketten worden in full colour gedrukt. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken als u een logo met meerdere kleuren heeft. Alles is bij ons mogelijk!

Meer lezen >

Flesjes water met logo

Heeft u een sportevenement, open dag, beurs of wilt u gewoon een mooie toevoeging aan uw bedrijfskantine? Staat u op een beurs? Uw gasten lopen waarschijnlijk al lange tijd rond en zullen een bedrukte dorstlesser met open armen ontvangen! Door in te spelen op de behoeften van uw gast3en laat u zien dat u goed kan inspelen en zullen gasten uw bedrijf sneller onthouden. Zet bij vergaderingen een mooi bedrukt flesje water neer voor een luxueuze uitstraling. Ook wanneer u klanten ontvangt binnen uw bedrijf is een bedrukt flesje water een mooie binnenkomer.

Meer lezen >

Meer lezen >