Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 26 van 26 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 26 van 26 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Thermosflessen bedrukken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een grote partij thermosflessen kan bedrukken? Bij Premiumwereld kunnen we u helpen. In ons assortiment vindt u een breed assortiment aan thermosflessen in diverse kleuren en maten. Deze flessen kunnen we allemaal voor u laten bedrukken. Thermosflessen, met hun functionele ontwerp en veelzijdige gebruik, bieden een unieke kans om uw merk dagelijks onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie over thermosflessen bedrukken kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Meer lezen >

Thermosflessen bedrukken voor een evenement?

Thermosflessen bedrukken voor grotere partijen is voor ons geen enkel probleem. Zo ook als u een evenement heeft, kunnen wij op tijd de thermosflessen leveren. Bedrukte thermoflessen zijn uitstekende promotieartikelen op evenementen. Of het nu gaat om bedrijfsbeurzen, conferenties of sportevenementen, het uitdelen van thermoflessen met uw logo is een effectieve manier om uw merk direct in handen van potentiële klanten te krijgen. 

Meer lezen >

Waarom thermosflessen bedrukken?

Thermoflessen zijn niet alleen duurzaam in gebruik, maar ze stralen ook duurzaamheid uit. Door uw logo of bedrijfsnaam op een thermofles te bedrukken, creëert u een goede indruk. Mensen nemen tegenwoordig thermoflessen overal mee naartoe, of het nu op kantoor, tijdens het sporten of onderweg is. Door uw merk op een thermofles te plaatsen, zorgt u ervoor dat uw bedrijfslogo dagelijks in het oog springt. 

Meer lezen >

Wacht niet te lang en laat nu uw thermosflessen bedrukken

Ontdek de kracht van merkzichtbaarheid met bedrukte thermoflessen en zet een belangrijke stap naar een sterker merkimago. Premiumwereld is uw partner in het bedrukken van thermosflessen. Vraag een vrijblijvende digitale proef aan zodat u alvast kunt zien hoe de flessen eruit komen te zien. Onze thermosflessen zijn al leverbaar bij een minimale afname van 10 stuks. Naast een thermosfles kunnen wij ook heupflessen en waterflessen bedrukken. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.  

Meer lezen >