Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 26 van 26 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 26 van 26 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Waterflessen

Bent u op zoek naar een grote partij waterflessen in verschillende kleuren en grootte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij premiumwereld.nl hebben we een groot assortiment aan waterflessen die we ook nog eens kunnen bedrukken. De drinkflessen kunnen in de vaatwasser zonder dat dit ten koste gaat van de bedrukking! Wacht niet te lang met bestellen en bekijk ons assortiment nu. 

Meer lezen >

Waterflessen bedrukken doet u bij premiumwereld.nl

Het is goed om te weten dat alle drinkflessen op onze website bedrukt kunnen worden. Er zijn verschillende manieren om waterflessen te bedrukken. U kunt kiezen uit een verticale bedrukking in één tot vier kleuren of een grote bedrukking rondom in één kleur. Door uw waterflessen te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, creëert u meer naamsbekendheid en kunt u ze gemakkelijk uitdelen.  

Meer lezen >

Waterflessen met logo?

Waterflessen kunt u ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Zo kunt u de waterflessen met logo perfect inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf door ze uit te delen op beurzen en evenementen. Tegenwoordig heeft iedereen een waterfles mee en daardoor kunnen ze goed gebruikt worden. Als u onze waterflessen gaat bestellen ontvangt u vooraf een drukproef zodat u kunt controleren of alles naar wens is. Naast waterflessen kunt u ook thermoflessen en heupflessen vinden op onze webshop.  

Meer lezen >

De voordelen van waterflessen

Het meest voor de hand liggende voordeel is dat waterflessen mensen aanmoedigen om voldoende water te drinken. Wat is dan ook leuker dan uit een fancy waterfles te drinken? Daarnaast zijn waterflessen draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, of je nu onderweg bent, op het werk bent of aan het sporten bent. Herbruikbare waterflessen verminderen de behoefte aan wegwerpflessen, wat bijdraagt aan het verminderen van plastic afval. Door hergebruik te bevorderen, dragen waterflessen bij aan milieuvriendelijke praktijken. Voor meer informatie over de waterflessen kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Meer lezen >