Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kunststof duimstokken

Op zoek naar de perfecte kunststof duimstokken? Een duimstok mag niet ontbreken als u een professionele klusser bent. Er bestaan verschillende soorten duimstokken maar een kunststof duimstokken zijn toch wel onze favoriet. Om de duimstokken een beetje flexibel te maken, hebben we glasfiber toegevoegd. Het assortiment van duimstokkenwereld.nl is erg groot en voor elke klusser zit er wel iets tussen. Voor meer informatie over de kunststof duimstok kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Meer lezen >

Wat zijn de voordelen van een kunststof duimstok?

Kunststof duimstokken zijn over het algemeen erg licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk draagbaar zijn. Dit maakt ze ideaal voor professionals, doe-het-zelvers en iedereen die onderweg nauwkeurige metingen nodig heeft. Het vouwbare ontwerp zorgt ervoor dat de meter gemakkelijk kan worden opgeborgen in een gereedschapskist, zak of zelfs in de achterzak van een broek. Bovendien blijven de duimstokken ook strak en stabiel als u dingen opmeet, waardoor het erg makkelijk is om een bepaalde afmeting af te tekenen.  

Meer lezen >

Kunststof duimstok bedrukken?

Bij ons is het ook mogelijk om de duimstokken te laten bedrukken. De kunststof duimstokken zijn erg geschikt om te bedrukken door het grote drukoppervlak op de zijkanten. Meerdere bedrijven hebben hun logo, bedrijfsnaam of slogan erop laten bedrukken. Wij kunnen dit ook voor u realiseren. De bedrukking kan op één of twee zijden van de duimstokken gedrukt worden. Uw gewenste opdruk wordt in full color op de duimstokken gedrukt, waardoor u een mooi resultaat krijgt.  

 

Meer lezen >

Bestel nu uw kunststof duimstok

Heeft u een mooie duimstok in ons assortiment gezien? De kunststof duimstokken bestelt u eenvoudig bij duimstokkenwereld! Ze kunnen al besteld worden bij een minimale afname van 25 stuks. U vindt bij ons duimstokken in allerlei uitvoeringen. Zo hebben we duimstokken in centimeters, maar ook in inches. De meeste duimstokken zijn wit van kleur, zodat u de centimeters duidelijk kunt aflezen. Naast een kunststof duimstok hebben we ook houten duimstokken en gekleurde duimstokken in het assortiment. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de duimstokken. Wij staan graag voor u klaar.  

Meer lezen >