Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Telefoonhouders

Telefoonhouders voor op de fiets zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We fietsen namelijk heel wat af in ons land, maar tijdens het fietsen is het verboden om uw telefoon vast te houden. Hier staat zelfs een boete op. Toch is het soms handig om uw telefoon te gebruiken tijdens het fietsen, bijvoorbeeld voor de navigatie, handsfree bellen of gewoon om wat muziek op te zetten. Hiervoor is de telefoonhouder voor op de fiets een goede oplossing. Bij Fietstassenwereld vindt u een ruim assortiment aan allerlei fietsaccessoires, waaronder de telefoonhouders voor op de fiets. De telefoonhouder kan in verschillende draairichtingen gekanteld worden, wat hem ideaal maakt voor verschillende fietstochten.

Meer lezen >

Telefoonhouders bedrukken

De telefoonhouders voor op de fiets kunnen volledig naar uw wensen bedrukt worden. Door middel van een sticker die geplaatst wordt op de houder, kunt u de houder voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Een bedrukte telefoonhouder is een erg leuk relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten. Iedereen kan namelijk wel een telefoonhouder gebruiken. Ook is de telefoonhouder geliefd bij veel doelgroepen, van jong tot oud. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de telefoonhouders voor op de fiets? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Telefoonhouders online bestellen

U kunt de bedrukte telefoonhouders voor op de fiets eenvoudig en snel online bestellen. De telefoonhouders kunnen vanaf 25 stuks zowel bedrukt als onbedrukt besteld worden. De telefoonhouders met logo kunt u uitdelen op beurzen, evenementen of open dagen. De telefoonhouders voor op de fiets zullen zeker van pas komen. Door de telefoonhouders te bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zal uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.  

Meer lezen >

Meer lezen >