Fleecedekens
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Fleecedekens borduren

Een borduring is een stijlvolle techniek om uw fleecedekens te voorzien van een personalisatie. Door onze hoge kwaliteit garen garanderen wij een prachtig resultaat voor een scherpe prijs. De prijs voor een borduring is afhankelijke van de grootte, via onze site besteld u gemakkelijk het juiste formaat borduring dat aansluit bij uw logo en het formaat van het fleecedeken. Fleecedekens borduren is al mogelijk vanaf 10 stuks!

Meer lezen >

Fleecedekens bedrukken

De fleecedekens kunnen bedrukt worden met uw logo of zelfgekozen tekst. De bedrukking kan geplaatst worden op de hoes of draagband van de fleecedeken. Ook kunt u kiezen voor een borduring op de fleecedeken zelf. Een fleecedeken met logo is een uitermate geschikt geschenk voor in de wintermaanden! Uw relaties zullen blij zijn met dit mooie geschenk en u maakt ook nog een reclame voor uw bedrijf.

Meer lezen >

Fleecedekens online bestellen

De fleecedekens kunnen allemaal gemakkelijk en snel online besteld worden. De fleecedekens kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf 10 stuks besteld worden. Al onze fleecedekens zijn van hoge kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.  Hierdoor zal er altijd een geschikt fleecedeken voor u tussen zitten in ons assortiment!

Meer lezen >