Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Fleecedekens

Ontdek onze uitgebreide collectie fleecedekens en laat u verwennen door de zachte, knusse stoffen die u het hele jaar door comfort bieden. Onze fleecedekens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en designs, waardoor u gemakkelijk een deken kunt vinden die perfect past bij uw persoonlijke stijl. Wat onze fleecedekens extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid tot personalisatie met bedrukking of borduring. Voeg een naam, initialen of een speciale boodschap toe aan de deken om een uniek en persoonlijk geschenk te creëren. Of gebruik de borduringsoptie om uw bedrijfslogo subtiel te presenteren op de fleecedeken. Onze duurzame fleecedekens bieden niet alleen hetzelfde ongeëvenaarde comfort, maar ook de gemoedsrust dat u bijdraagt aan een schonere planeet.

Meer lezen >

Fleecedekens bedrukken

Laat uw bedrijfslogo, merkboodschap of slogan op een warme en stijlvolle manier schitteren met onze hoogwaardige fleecedekens met borduring of bedrukking. Deze luxueuze dekens zijn perfecte relatiegeschenken en promotieartikelen, die uw bedrijfsnaam op een unieke manier onder de aandacht brengen bij uw klanten, partners en medewerkers. Onze fleecedekens met borduring zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar bieden ook een duurzame en langdurige promotie voor uw bedrijf. Gebruik ze op evenementen of beurzen om uw zakelijke relaties te verwennen en uw merkimago te versterken. Creëer een blijvende indruk met onze professionele borduringstechnieken en maak van uw fleecedekens het ideale promotionele instrument voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Fleecedekens online bestellen

De fleecedekens kunnen gemakkelijk online besteld worden. Het is mogelijk om de fleecedekens zowel bedrukt als onbedrukt vanaf 10 stuks te bestellen. Onze fleecedekens bieden een perfecte mix van comfort en functionaliteit, waardoor ze gewilde relatiegeschenken en promotieartikelen zijn voor uw klanten, partners en medewerkers. De fleecedekens zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Hierdoor zal er voor iedereen een geschikte fleecedeken te vinden zijn in ons brede assortiment. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de mail of telefoon. 

Meer lezen >

Meer lezen >