Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bananen

Bananen zijn een van de populairste soorten fruit om te bedrukken en uit te delen. In Nederland worden namelijk meer dan 720 miljoen bananen per jaar gegeten. De banaan is ideaal ter vervanging van een relatiegeschenk zoals een reep chocola of een ander snoepje. De bedrukte bananen worden vers geleverd door onze topleveranciers. De bananen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gekoeld tot wel 2 tot 3 weken houdbaar.  Gezond zijn en dit ook uitstralen is steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Met een bedrukte banaan speelt uw bedrijf feilloos op een gezonde en duurzame manier in op deze ontwikkeling. U kunt de bedrukte  bananen al bestellen vanaf 100 stuks!

Meer lezen >

Bananen bedrukken

De bananen kunt u precies naar uw wensen bedrukken met uw tekst of logo. De bananen worden bedrukt met een eetbare inkt die de kwaliteit van de banaan niet aantast. De inkt die gebruikt wordt is vergelijkbaar met inkt die gebruikt wordt om bijvoorbeeld m&m’s te bedrukken. De inkt is goedgekeurd door instanties en veilig. U heeft keuze uit zowel zwarte als witte inkt, zodat uw logo of tekst hoe dan ook in het oog van uw relatie of klant springt. 

Meer lezen >

Bananen met logo

Bedrukte bananen zijn ideaal als promotiemateriaal. Het is een uniek en gezond relatiegeschenk boordevol vitamines en mineralen. Een bedrukte banaan is makkelijk om weg te geven op beurzen, festivals en evenementen. Daarnaast is de banaan ook ideaal als promotie materiaal voor een bijeenkomst, vergadering of een sportevenement. Naast dat een bedrukte banaan bij iedereen wel in de smaak valt is bedrukt fruit ook nog eens uniek, straalt het duurzaamheid en een gezonde bedrijfsinstelling uit. Bent u nieuwsgierig hoe uw bedrukte bananen er uit zouden komen te zien? Vraag dan nu een gratis digitale proefdruk aan.

Meer lezen >

Meer lezen >