Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bierpullen

Bedrukte bierpullen zijn ideaal voor de bierliefhebber met grote dorst. Bierpullen zijn grote stevige glazen die uitermate geschikt zijn voor het nuttigen van bier. Met bedrukte bierpullen is het altijd Oktoberfest! Wanneer u de eigenaar bent van een hotel, restaurant of café is het erg leuk als u uw eigen bedrijfslogo op de bierglazen laat drukken. Op deze manier creëert u een professionele uitstraling en geeft u uw klanten de optimale merkbeleving. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de mooiste glazen, waaronder bierpullen in verschillende maten. Een bedrukte bierpul met logo is een erg origineel relatiegeschenk.

Meer lezen >

Bierpullen bedrukken

Alle bierpullen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met één tot vier kleuren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Niet alleen in de horeca wordt de sfeer helemaal afgemaakt door bedrukte bierpullen, maar ook de vrijdagmiddagborrel of netwerkavond krijgt een heel ander gezicht met uw eigen bedrukte bierglazen. Natuurlijk kunt u de bierpullen met logo ook cadeau doen aan al uw klanten en relaties. Doordat de bierpullen groot van formaat zijn, kan uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp er groot op bedrukt worden. Bierpullen met logo zijn dus erg effectief om uw naamsbekendheid te vergroten.

Meer lezen >

Bierpullen met logo

Bij Premiumwereld kunt u snel en makkelijk bierpullen met logo bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte glazen voor u. De bierpullen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 48 stuks. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder! Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt van tevoren een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >