Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte champagneglazen

Bedrukte champagneglazen zijn het perfecte cadeau om weg te geven als u binnenkort een feestelijke gelegenheid heeft waar op getoost mag worden. Champagne is een luxe drank en niet iets wat de meeste mensen iedere dag drinken. U kunt de gelegenheid waarbij champagne wordt gedronken nog specialer maken door gepersonaliseerde champagneglazen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan glazen, waaronder champagneglazen. Onze glazen zijn sierlijk en elegant. Het bedrukken van glazen met uw logo of bedrijfsnaam zorgt voor een chique uitstraling met een feestelijk randje. Bedrukte champagneglazen zijn perfect voor horecagelegenheden of feesten en partijen.

Meer lezen >

Champagneglazen met bedrukking

Alle champagneglazen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking in één kleur. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door de champagneglazen te laten voorzien van een opdruk, krijgen de glazen een nog luxere uitstraling. Onze champagneglazen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt bij ons de champagneglazen ook in kleine aantallen bestellen voor de kleinere gelegenheden. Uiteraard kunt u ook grotere aantallen bestellen. Bedrukte champagneglazen kunnen ook perfect dienen als relatiegeschenk om weg te geven aan al uw klanten en relaties. Hiermee geeft u blijk van waardering. Wanneer uw relaties de gepersonaliseerde glazen gebruiken, zal uw logo regelmatig in beeld komen. Dit is voordelig voor de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Meer lezen >

Champagne glazen bestellen

Champagneglazen bestelt u makkelijk en snel bij Premiumwereld! Op onze website start uw zoektocht naar de perfecte champagneglazen voor u. De champagneglazen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 48 stuks. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder. U heeft van tevoren de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >