Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 36 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Haen zorgkleding bedrukken

De zorgkleding van Haen kan geheel naar uw wensen bedrukt worden. Haen is de marktleider op het gebied van zorgkleding. De zorgkleding is functioneel, heeft een moderne uitstraling en staat garant voor de beste kwaliteit. Voor de bedrukking kunt u denken aan uw logo, bedrijfsnaam of een slogan. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de zorgkleding te laten borduren. Haen zorgt ervoor dat mensen in de zorg er representatief uitzien en comfortabel gekleed zijn.

Meer lezen >

Haen zorgjassen

De zorgjassen van Haen bieden uw medewerkers niet alleen comfort en bescherming tijdens de werkzaamheden, maar zijn daarnaast ook uitermate geschikt om reclame te maken voor uw bedrijf. Professionele werkkleding versterkt uw imago en herkenbaarheid, zowel qua uitstraling als tevredenheid onder personeel. Voor de Haen zorgjassen bieden we een standaard bedrukking of borduring aan op de borst en op de rug.

Meer lezen >

Haen zorgkleding online bestellen

De Haen zorgkleding kunt u makkelijk en snel online bestellen bij Haenwereld. Of u nu in een ziekenhuis of in een verzorgingstehuis werkt, zorgkleding moet altijd comfortabel en gemakkelijk te reinigen zijn. Met de zorgkleding van Haen maakt de saaie witte zorgkleding plaats voor leuke kleuren en accenten. Op deze manier blijft u toch professioneel, maar kunt u uzelf ook onderscheiden als bedrijf en als persoon.

Meer lezen >