Dit zeggen onze klanten

Strandhanddoeken

Strandlakens met logo zorgen ervoor dat uw bedrijf opvalt op stranden en aan het zwembad. Het zet uw bedrijf in de schijnwerpers omdat ze onbewust veel aandacht trekken. Wij hebben strandlakens in diverse kleuren en grammages. De strandlakens van 100% terry-katoen hebben een formaat van 100x180 centimeter. Ze zijn luxe afgewerkt en hebben een hoge absorptie. Vanwege de goede kwaliteit gaan de strandlakens nog lang mee zodat u er nog lange tijd plezier van heeft en er nog lange tijd reclame voor u wordt gemaakt. Bent u werkzaam bij een reisbureau of wellness center? Een origineler cadeau bestaat niet! Ook voor sauna’s, zwembaden en vakantieparken is een gepersonaliseerde strandlaken een leuk cadeau om klanten in het zonnetje te zetten of om een bepaalde actie te promoten. Vindt u strandlakens te groot? We hebben ook handdoeken van 50x100 cm, 60x110 cm en 70x140 cm.<

Meer lezen >

Strandhanddoeken borduren

Strandlakens borduren kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de in- en verkoop van promotioneel textiel en helpen u maar al te graag om een mooi ontwerp op tafel te krijgen. Laat ons uw wensen en ideeën horen en ons team gaat meteen aan de slag! Nadat u de drukproef heeft goedgekeurd, kunnen wij daadwerkelijk beginnen met het productieproces. Wij streven ernaar om de strandlakens met personalisatie zo snel mogelijk bij u thuis te leveren zodat uw klanten niet lang hoeven te wachten op de unieke geschenken. Heeft u ze sneller nodig dan onze standaard levertijden? Een spoedlevering is in veel gevallen namelijk ook mogelijk zodat de stranden snel vol liggen met uw geborduurde strandlakens!

Meer lezen >

Strandhanddoeken met logo

Wij kunnen bijna ieder ontwerp op de gewenste strandlaken borduren. Een persoonlijke borduring maakt de strandlakens perfect inzetbaar als promotiemiddelen voor vrijwel elke branche en iedere gelegenheid. Daarnaast hebben we ook full colour strandlakens of sublimatie handdoeken met een full colour bedrukte band. Via onze website kunt u vrijblijvend en geheel kosteloos een offerte aanvragen voor een van onze strandlakens. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment! Alle handdoeken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste past bij uw bedrijfslogo of promotieactie!

Meer lezen >

Meer lezen >