Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sport hoodies

Uw favoriete sport uitoefenen gaat natuurlijk nog beter met het dragen van een mooie sport hoodie! Sport hoodies komen altijd van pas. Of u nu tijdens de buiten trainingen wilt opwarmen in een warme sport hoodie of wanneer u het snel koud heeft en niet wilt sporten in een shirt, de sport hoodies zijn de oplossing. De sport hoodies zorgen ervoor dat uw lichaamstemperatuur op peil blijft, maar ook dat droog blijft en tegen weer en wind beschermd bent. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan sport hoodies die gebruikt kunnen worden voor verschillende sporten. De sport hoodies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. We hebben hoodies van bekende merken zoals Craft.

Meer lezen >

Sport hoodies online bestellen

Alle sport hoodies kunnen makkelijk en snel online besteld worden. U kunt de hoodies zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. Met de sport hoodies blijft u warm voor, tijdens en na het sporten. De sport hoodies kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van maat XS tot en met 3XL. In ons brede assortiment zal er zeker een geschikte sport hoodie voor u tussen zitten. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Sport hoodies bedrukken

De sport hoodies zijn ideaal om te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of eigen tekst. Door sportkleding te laten bedrukken met uw logo, voorziet u uw sportkleding van een unieke reclamedrager. Wanneer uw team gekleed is in sport hoodies waar bijvoorbeeld het logo van uw club op bedrukt is, wordt het teamgevoel versterkt. Daarnaast bieden de sport hoodies een mooie ruimte voor de logo’s van al uw sponsoren. Benieuwd naar hoe de sport hoodies eruit zullen komen te zien met uw logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >