Dit zeggen onze klanten

Multifunctionele ijskrabbers

Met bedrukte multifunctionele ijskrabbers kunt u voorkomen dat uw werknemers te laat komen na een koude winternacht. De ijskrabber kan weer tevoorschijn gehaald worden wanneer de temperatuur weer daalt en de winter weer in aantocht is. Dit is voor uw bedrijf het ideale moment om hierop in te spelen. Geef uw medewerkers of klanten daarom een gepersonaliseerde ijskrabber cadeau. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan multifunctionele ijskrabbers. Deze ijskrabbers hebben verschillende functionaliteiten naast alleen het krabben van ijs. Zo vindt u bij ons een ijskrabber die ook beschikt over LED lampjes, een geïntegreerde ruitenhamer en een gordelsnijder.

Meer lezen >

Multifunctionele ijskrabbers bedrukken

Alle multifunctionele ijskrabbers uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. U kunt de multifunctionele ijskrabbers geheel naar uw eigen wens laten bedrukken. Voor de opdruk kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. De ijskrabbers met logo zijn perfect om weg te geven aan potentiële klanten, maar ook aan bestaande klanten als extraatje bij een bestelling. Door de ijskrabbers te bedrukken, kunnen deze ook dienen als promotiemiddel voor uw bedrijf. Uw klanten zullen elke keer wanneer zij hun ramen staan te krabben herinnerd worden aan uw bedrijf.

Meer lezen >

Multifunctionele ijskrabbers met logo

Het bestellen van multifunctionele ijskrabbers met bedrukking gaat erg makkelijk en snel bij Premiumwereld. U zult gegarandeerd een ijskrabber vinden in ons ruime assortiment die voldoet aan uw wensen. Het bestellen en bedrukken van de multifunctionele ijskrabbers is al mogelijk vanaf 10 stuks. Als u benieuwd bent naar hoe uw logo of bedrijfsnaam er op de ijskrabbers uit zal gaan zien, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >