Dit zeggen onze klanten

Muurkalenders

Laat een muur kalender bedrukken met uw bedrijfslogo of een andere reclame-uiting. Bedrukte muur kalenders worden in bijna ieder bedrijf gebruikt en wordt minimaal 1 keer per dag bekeken. Deze bedrukte muur kalenders met logo kunnen full color bedrukt worden en u heeft de optie om de kalenders zelfs op elk blad te laten bedrukken. Bestel een bedrukte muurkalender op maat en bedruk alle 12 bladen met bijvoorbeeld foto’s van uw bedrijf, zodat u elke maand een andere indruk achter kunt laten bij uw klanten. Wanneer u uw logo of reclame-uiting naar ons toe mailt, dan maken wij een digitaal voorbeeld voor u. U krijgt op deze wijze vooraf een indruk hoe uw muur kalender met opdruk eruit komt te zien.

Meer lezen >

Muurkalenders bedrukken

Bedrukte muur kalenders vindt u overal terug en hebben vaak een prominente plek aan de muur of elders in het interieur. Bovendien blijven ze vaak het gehele jaar aan de muur hangen. Dit is uw kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen! U vindt bij premiumwereld een ruim assortiment aan bedrukte muur kalenders, die u allemaal full color kunt laten bedrukken. U kunt voor een compacte mini muur kalender met opdruk of een muurkalender met logo van A3 formaat gaan. Er is voor iedereen wel een geschikte muur kalender met bedrukking te vinden op mijnPremiumwereld.nl. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw muur kalender met bedrukking aan.

Meer lezen >

Muurkalenders met logo

Muur kalenders bestellen doet u eenvoudig en snel op premiumwereld.nl. Wij hebben een ruim assortiment bedrukte kalenders die u allemaal full color kunt laten bedrukken. Kies uw gewenste bedrukte muur kalender en de bijbehorende bedrukking, daarna het aantal dat u wenst en u kunt de bestelling plaatsen. Op de volgende pagina vult u uw gegevens in en u kunt direct veilig overgaan tot het betalen van de bestelling. Wij hanteren geen instel en verzendkosten bij uw bestelling en alle bestelling worden op 1 locatie in Nederland kosteloos geleverd. Wanneer u graag uw bestelling op meerde locaties verdeeld wilt hebben, kunt u contact met onze medewerkers opnemen. Zij zijn telefonisch, via mail en chat bereikbaar voor u.

Meer lezen >

Meer lezen >