Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Hangers

Maak jouw kerstboom dit jaar extra bijzonder met onze unieke bedrukte hangers. Kersthangers zijn erg leuk als kerstdecoratie voor in de kerstboom. Kerst is de tijd van cadeaus. Het is altijd weer lastig om een leuk kerstcadeau te bedenken voor al je personeel en relaties. Met bedrukte hangers kun je tijdens de kerst je waardering uitspreken tegenover je medewerkers en relaties. Bij Kerstpremiumwereld vind je een ruim assortiment aan kerstgeschenken, waaronder kersthangers. De meest populaire kerstvormen zijn een kerstbal, een kerstboom, een ster en een hart. De hangers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook zijn de kersthangers gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, vilt en leisteen. Hierdoor zal er altijd een geschikte hanger voor jou of je bedrijf tussen zitten.

Meer lezen >

Hangers bedrukken

Alle kersthangers uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. Je kan je eigen logo of tekst op de hangers laten bedrukken in maximaal vier kleuren of in full color. Het is ook mogelijk om je logo of tekst te laten graveren in de kersthangers. De gepersonaliseerde hangers zijn erg leuk om weg te geven als relatiegeschenk of als giveaway. De kersthangers kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 25 stuks. Ben je benieuwd naar hoe de kersthangers eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Hangers met logo

Bij Kerstpremiumwereld kun je eenvoudig en snel de gepersonaliseerde kersthangers bestellen. Veel bedrijven zetten de kersthangers in om reclame te maken. Door de gepersonaliseerde hangers te gebruiken als reclamemiddel, kan er op een leuke manier ingespeeld worden op het kerstgevoel van je relaties en maak je meteen reclame voor je eigen bedrijf. Ook weet je zo zeker dat je relaties en klanten een mooie herinnering aan jullie fijne samenwerking ontvangen. De hangers bedrukt met je eigen logo of tekst kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om je eigen werkomgeving op te vrolijken en om samen met je werknemers kerst te vieren. Bij vragen of specifieke wensen kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >