Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Keukengerei

Bedrukt keukengerei wordt dagelijks zowel in huis als op kantoor gebruikt. Bij Premiumwereld hebben we een uitgebreid assortiment waar u uw keuze uit kunt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pizzasnijder of een avocadosnijder. Bedrukt keukengerei behoort tot de functionele relatiegeschenken, waardoor het bij iedereen goed in de smaak zal vallen. Keukengerei kan perfect dienen als een leuke give-away om uw klanten of zakenrelaties mee te verrassen. Doordat keukengerei onmisbaar is in elk gemiddeld huishouden, is het bestellen en bedrukken van keukengerei zeker een goed idee.

Meer lezen >

Keukengerei bedrukken

Al het keukengerei dat te vinden is in ons ruime assortiment kan eenvoudig bedrukt worden met uw bedrijfsgegevens. Deze bedrukking is mogelijk in één tot vier kleuren. Wanneer u uw bedrijfsnaam, logo, website of een tekst op het keukengerei laat bedrukken, creëert u eenvoudig een uniek relatiegeschenk. Naast dat het bedrukte keukengerei een perfect relatiegeschenk is om uw klanten en zakenrelaties mee te verrassen, kan het keukengerei met logo ook goed dienen als promotiemiddel voor uw bedrijf. Elke keer als men het bedrukte keukengerei gebruikt zal uw bedrijfsnaam weer gezien worden.

Meer lezen >

Keukengerei met logo

Het bestellen van keukengerei met opdruk gaat nergens zo snel en eenvoudig als bij Premiumwereld. Het bestellen van keukengerei is al mogelijk vanaf een kleine oplage en kan zowel bedrukt als onbedrukt. Wanneer u ervoor kiest om een bedrukking te plaatsen op het keukengerei, kunt u ervoor kiezen om gratis een digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. U krijgt hierbij dan een digitaal beeld toegestuurd waarop het eindresultaat van het keukengerei met uw logo erop alvast te zien is. Ook een offerte kunt u gratis online aanvragen. Heeft u verder nog vragen over een van de producten of over de verschillende mogelijkheden? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >