Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Olie en azijn sets

Bedrukte olie en azijn sets hebben een luxe uitstraling op uw eettafel of keukenblad. Wanneer u een lekkere salade aan het bereiden bent, kunnen uw gasten zelf bepalen hoeveel olie en azijn zij willen hebben. Een olie en azijn set is het ideale geschenk ter aanvulling van bijvoorbeeld een kerstpakket of een ander feestdagenpakket. Deze set sluit goed aan bij een pakket met voedingswaren of wijn. Olie en azijn zijn al eeuwenlang een onafscheidelijk setje. Al in de tijd van de oude Grieken werd dit op de eettafel gebruikt. Hierdoor zijn de olie en azijn sets een traditioneel, maar ook een trendy geschenk. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende olie en azijn sets, zoals een unieke mond geblazen glazen bol voor olie en azijn. Deze zijn perfect voor het bewaren en serveren van olie en azijn.

Meer lezen >

Olie en azijn sets bedrukken

De olie en azijn sets kunnen bedrukt worden. Alle sets worden geleverd op een dienblad, waarop de glazen bol rust. Dit dienblad kan bedrukt worden in maximaal vier kleuren of kan voorzien worden van een gravure. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Olie en azijn zijn simpele ingrediënten die ieder gerecht net iets lekkerder, aparter en smaakvoller maken. Dit maakt olie en azijn onmisbaar in elk gemiddelde huishouden. Het bedrukken van olie en azijn sets met logo of tekst is daarom een uitstekend idee.

Meer lezen >

Olie en azijn sets met logo

Olie en azijn sets kunt u makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld. Het bestellen en bedrukken van de sets is al mogelijk vanaf 10 stuks. U heeft de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de olie en azijn set. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >