Dit zeggen onze klanten

Ovenwanten

Een warme schaal uit de oven pakken, een hete pan van het fornuis halen, een bedrukte ovenwant wordt in elke keuken voor verschillende dingen gebruikt. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan ovenwanten in verschillende kleuren, maten en materialen. Een bedrukte ovenwant is een erg functioneel relatiegeschenk. Dit zorgt er dan ook voor dat uw klanten en zakenrelaties blij verrast zullen zijn wanneer zij een ovenwant met opdruk als cadeau ontvangen. Het bestellen van een ovenwant met opdruk kan snel en eenvoudig online bij Premiumwereld.

Meer lezen >

Ovenwanten bedrukken

Alle ovenwanten uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Wat u precies op de ovenwanten bedrukt wilt hebben, is geheel uw eigen keus. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om uw bedrijfsnaam, logo, website of een tekst op de ovenwanten te bedrukken. Een ovenwant met bedrukking is een erg origineel relatiegeschenk om weg te geven. In elke keuken hangt er wel ergens aan een haakje een ovenwant. Hoe leuk zou het zijn als bij uw medewerkers, klanten of zakenrelaties een ovenwant met uw bedrijfsnaam hing! Vooral voor bedrijven in de horeca, food of keukenindustrie is een bedrukte ovenwant een erg leuk geschenk om weg te geven. Creëer eenvoudig een uniek relatiegeschenk en laat een ovenwant bedrukken met uw bedrijfsgegevens!

Meer lezen >

Ovenwanten met logo

Het bestellen van bedrukte ovenhandschoenen gaat nergens zo eenvoudig als bij Premiumwereld. U kunt bij ons een gratis digitaal voorstel met uw logo aanvragen zodat u alvast een beeld krijgt over hoe de ovenwant met uw bedrukking erop eruit zal komen te zien. Dit is verder geheel vrijblijvend. Ook een offerte vraagt u geheel gratis en vrijblijvend aan. Heeft u verder nog vragen of heeft u hulp nodig bij de zoektocht naar het perfecte artikel voor u? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >