Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Pollepels

Pollepels zijn een must have voor in iedere keuken en voor alle koks en bakkers! De pollepels kunt u gebruiken in de keuken om soep, saus of pap mee te roeren. De pollepels hebben allemaal een lange steel en een ovaal uiteinde, zodat u makkelijk kunt roeren. Onze pollepels zijn gemaakt van een hoge kwaliteit beukenhout, wat zorgt voor een hygiënische en voedselveilige pollepel die geen smaak af geeft. De houten pollepels gaan lang mee en zijn duurzame promotionele artikelen. Bij ons vindt u een breed assortiment aan keukengeschenken, waaronder de pollepels. De pollepels zijn ideaal voor in de horeca door het mooie design!

Meer lezen >

Pollepels online bestellen

De pollepels kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Het is al mogelijk om de pollepels zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf 25 stuks. De pollepels van hout worden vaak als relatiegeschenk ingezet binnen de horeca, maar zijn natuurlijk ook erg leuk als giveaway tijdens woonbeurzen, bij een kookboekje of bij een kerstpakket. Met de pollepels kunt u uw bedrijfsnaam op een smakelijke manier onder de aandacht brengen tijdens het roeren en koken! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Pollepels graveren

De pollepels kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten graveren. Zowel de lepel als het handvat kan gegraveerd worden. Voor de gravering kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. Door de gepersonaliseerde houten pollepels met uw bedrijfsgegevens te laten graveren en deze weg te geven als relatiegeschenk, zal uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Bent u benieuwd naar hoe de pollepels eruit zullen komen te zien met uw gewenste personalisatie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >