Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 57 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 57 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Koelboxen

Koelboxen zijn ideaal om uw eten en drinken koel te houden als u onderweg bent. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan koelboxen  in verschillende soorten en formaten. De koelboxen zijn waterdicht en kunnen makkelijk gedragen worden. Koelboxen zijn ideaal om mee te nemen naar het zwembad of het strand. Als buiten de temperatuur oploopt, is een koud drankje uit de koelbox heerlijk. Niet alleen drinken blijft koel, maar ook snacks, brood en fruit zullen lekker koel blijven. Wanneer u uw eten of drinken ijskoud wil bewaren, dan is het verstandig om er een extra koelelement bij te doen. Doordat koelboxen zulke praktisch zijn in gebruik, zijn de koelboxen leuke relatiegeschenken.

Meer lezen >

Koelboxen bedrukken

Bij Premiumwereld heeft u de mogelijkheid om de koelboxen te laten bedrukken. Bedrukte koelboxen hebben een mooi uiterlijk en zullen daardoor zeker gewaardeerd worden door uw relaties. U kunt de koelboxen laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst in meerdere kleuren. De koelboxen zijn uitermate geschikt om cadeau  aan mensen in de voedselsector of mensen die werken in de bouw. Door koelboxen te bedrukken met uw logo zult u op een originele manier reclame maken en uw naamsbekendheid vergroten.

Meer lezen >

Koelboxen met logo

Koelboxen kunt u makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld. Bij ons op de website begint uw zoektocht naar de perfecte koelbox. Wij helpen u graag verder. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog specifieke wensen of vragen heeft. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van te voren van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld zult krijgen van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >