Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Koeldraagtassen

Koeldraagtassen zijn ideaal om uw drankjes en eten lekker koel en vers te houden. Er is niets zo vervelend als eten of drinken dat warm is geworden of niet meer vers is. U kunt dit makkelijk voorkomen door gebruik te maken van een koeldraagtas. De koeldraagtassen kunnen makkelijk gedragen worden over de schouder, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen. Zo zijn de koeldraagtassen erg handig voor een picknick of voor een dagje weg op een warme dag, maar natuurlijk ook gewoon voor de lunch. De koeldraagtassen kunnen makkelijk meegenomen worden op de fiets of als u gaan wandelen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan koeldraagtassen in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel een geschikte koeldraagtas voor u bij zit. De koeldraagtassen zullen er altijd voor zorgen dat uw eten en drinken op de juiste temperatuur blijven. U kunt de koeldraagtassen al bestellen vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Koeldraagtassen bedrukken

Alle koeldraagtassen kunnen bedrukt worden. Door de koeldraagtassen te laten bedrukken, geeft u ze een uniek uiterlijk. U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De koeldraagtassen kunnen bedrukt worden met één tot vier kleuren. Uw relaties zullen een bedrukte koeldraagtas zeker waarderen. De koeldraagtassen kunnen niet alleen in de zomer, maar door het hele jaar gebruikt worden. Dit maakt de koeldraagtas het ideale relatiegeschenk. U kunt de bedrukte koeldraagtassen inzetten bij uw promotieacties in de lente of in de zomer. Ook zijn de koeldraagtassen perfect om weg te geven als geschenk in de recreatiebranche. U kunt hierbij denken aan campings, parken of reisbureaus. Uw relaties zullen de koeldraagtassen vaak gebruiken waardoor uw logo veel in het zicht zal zijn. Hierdoor zal uw bedrijf gezien worden door veel mensen.

Meer lezen >

Koeldraagtassen met logo

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig en snel koeldraagtassen bestellen. De zoektocht naar uw perfecte koeldraagtas start bij ons op de website. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Ook ontvangt u van ons altijd een gratis digitale drukproef. Zo zult u een beeld krijgen van het eindresultaat en komt u niet voor verrassingen te staan.

Meer lezen >

Meer lezen >