Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Koelrugtassen

In een koelrugtas blijven uw drankjes lekker koel en uw eten heerlijk vers. Niet is zo vervelend als eten of drinken dat warm is geworden. Door een koeltas te gebruiken, kun je dit makkelijk voorkomen. De koelrugtassen zijn erg handig voor de lunch, voor een picknick of voor een uitje op een warme dag. Doordat de koeltassen rugzakken zijn, zijn deze ideaal om mee te nemen. U kunt ze namelijk makkelijk op uw rug dragen. Hierdoor zijn de koelrugtassen ook gemakkelijk mee te nemen op bijvoorbeeld de fiets of als u gaat wandelen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan koelrugtassen in verschillende formaten. De koelrugtassen zullen er altijd voor zorgen dat uw eten en drinken vers en koel blijven. De koelrugtassen kunnen al besteld worden vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Koelrugtassen bedrukken

Door de koelrugtassen te laten bedrukken, geeft u ze een uniek uiterlijk. U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De koeltassen kunnen bedrukt worden met één tot vier kleuren. Bedrukte koelrugtassen zijn ideale relatiegeschenken. Daarom zullen uw relaties een bedrukte koelrugtas zeker waarderen. De koelrugtassen kunnen het hele jaar door gebruikt worden. De lente en zomer zijn de ideale periodes om de bedrukte koelrugtassen in te zetten bij uw promotieacties. De koelrugtassen zijn ook perfect om weg te geven in de recreatiebranche. Hierbij valt te denken aan reisbureaus of campings. De koelrugtassen met logo zullen met liefde gebruikt worden en zullen daardoor vaak in het zicht zijn. Zo zal uw bedrijf door veel mensen gezien worden!

Meer lezen >

Koelrugtassen met logo

De koelrugtassen kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Premiumwereld. In ons grote assortiment zult u altijd de perfecte koelrugtas vinden. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Ook ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proef. Hierdoor zult u een beeld krijgen van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >