Dit zeggen onze klanten

Waadbroeken

Een waadbroek is een broek met bretels waarvan de pijpen eindigen in laarzen en waarvan de bovenkant net eindigt onder de schouders. De waadbroeken zijn gemaakt van waterdicht materiaal, waardoor de broeken ideaal zijn om te dragen wanneer u werkzaamheden moet verrichten in diep water waarbij het water tot borsthoogte komt. Met het dragen van een waadbroek zorgt u ervoor dat u uw werkzaamheden kunt verrichten zonder nat te worden. Dit maakt de waadbroeken dus ideaal voor werkzaamheden in een vijver of in de bouw. De waadbroeken zijn zo ontworpen dat ze beschikken over een perfecte pasvorm en daarmee een optimaal draagcomfort hebben. U vindt bij ons een breed assortiment aan verschillende soorten waadbroeken. Zo hebben we waadbroeken van het bekende merk Dunlop. Hierdoor weet u zeker dat u waadbroeken van kwaliteit in huis haalt.

Meer lezen >

Waadbroeken online bestellen

U kunt de waadbroeken makkelijk en snel bij ons bestellen. Bij de waadbroek eindigen de pijpen dus in laarzen. Deze laarzen zijn S5 gecertificeerd. De S5 classificatie is de strengste als het gaat om beschermende eigenschappen voor veiligheidsschoeisel. Zo hebben deze laarzen altijd een beschermende neus en middenzool en een gesloten hiel. Ook hebben de laarzen gecertificeerde zolen met een goede grip. Daarnaast zijn de laarzen waterdicht, oliebestendig en schokabsorberend. Bij eventuele vragen of specifieke wensen, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Waadbroeken bedrukken

De waadbroeken kunnen allemaal bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Met de bedrukte waadbroeken kunnen uw medewerkers comfortabel hun werkzaamheden in water verrichten. Door de waadbroeken te laten bedrukken, zal uw logo vaak gezien worden en dat is gunstig voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. De waadbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de waadbroeken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >