Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tube lanyards

Een lanyard is een geschenk dat voor elke gelegenheid of elk bedrijf een passend reclamemiddel kan vormen. Een lanyard is dus een geschenk dat past bij vele gelegenheden. Zo kunnen promotional lanyards bijvoorbeeld gemakkelijk gebruikt worden op kantoren, congressen en bijeenkomsten. In veel gevallen wordt een keycord met naam daarbij gebruik om bijvoorbeeld een naamkaartje of badge aan te bevestigen en zo de toegang naar deze te vereenvoudigen. Een lanyard ziet er dan ook niet alleen erg leuk uit, maar is bovendien ook nog superhandig. Er zijn vele verschillende soorten keycords, zodat er altijd wel een promotioneel keycord te vinden is dat past bij uw wensen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan tube lanyards die een dikker koord hebben wat aangenaam om je nek hangt en dus minder schuring veroorzaakt.

Meer lezen >

Tube lanyards bedrukken

Wij kunnen de tube lanyards ook bedrukken. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, slogan of zelf een tekstje op de lanyards laten drukken. Een lanyard wordt ook wel keycord genoemd en kan er op verschillende manieren uit zien. Er is bijvoorbeeld de tube lanyard, deze lanyard heeft een dikker koord waardoor hij er uniek uitziet en comfortabel rond de nek van de drager valt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bedrukte lanyards met uw bedrijfsgegevens. Hiermee weet iedereen van wie de lanyards die ze dragen afkomen. Wij kunnen de keycords bedrukken voor een scherpe prijs. Natuurlijk kunnen wij de lanyards ook onbedrukt leveren. Wilt u onbedrukte lanyards kopen? De lanyards kunnen geheel naar uw wensen gepersonaliseerd worden.

Meer lezen >

Tube lanyards met logo

Bestel eenvoudig een voor een scherpe prijs uw tube lanyards bij Premiumwereld. Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid de lanyards te bedrukken. Maakt u zich zorgen over de levertijd of heeft u de artikelen snel aan huis nodig? Er is bij ons de mogelijkheid te kiezen voor een express-levering. Voor de opties die komen kijken bij een express-levering kunt u het beste terecht bij een van onze medewerkers. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen over een van onze producten? Stel gerust u vraag via de chat, email of telefoon, die allemaal te vinden zijn op onze website Premiumwereld. Bestel nu voor een scherpe prijs uw tube lanyards bij Premiumwereld!

Meer lezen >

Meer lezen >