Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Veters

Veters met opdruk vindt u bij Premiumwereld. Tegenwoordig hebben veel modellen schoenen en laarzen veters aan de bovenzijde. Dit geldt voor klassieke schoenen, maar ook voor wandelschoenen, sportschoenen en sneakers. Een schoenveter is een koordje dat gebruikt wordt om schoenen aan te trekken, zodat de schoenen beter om de voeten sluiten. Schoenveters zijn handig en gaan erg lang mee door het sterke materiaal. De veters kunnen voorzien worden van een mooie full color bedrukking van uw logo of bedrijfsnaam. De veters worden per paar bedrukt en kunnen al besteld worden vanaf 100 paar.

Meer lezen >

Veters bedrukken

Veters met bedrukking zijn een goede keuze om in te zetten als reclame- of promotiemiddel. De veters zijn erg leuke en goedkope relatiegeschenken, waarmee u uw relaties kunt verrassen. Veters zijn als gepersonaliseerd artikel erg populair om vooral sportieve schoenen te versieren. Door bedrukte schoenveters kunnen mensen laten zien waar ze van houden, waar ze achter staan of wat ze leuk vinden. Een mooi ontworpen setje schoenveters zal erg gewaardeerd worden door uw tevreden klanten. U kunt de veters met bedrukking uitdelen op evenementen, beurzen, festivals of open dagen. Daarnaast passen bedrukte veters perfect in een envelop, dus u kunt ze ook slim inzetten door ze op te sturen naar uw relaties. De bedrukte schoenveters zijn dus een uitstekend reclamemiddel voor uw bedrijf!

Meer lezen >

Veters met logo

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig en snel veters bestellen. Door een vrijblijvende digitale proef aan te vragen bij onze deskundige medewerkers krijgt u een idee van hoe uw bedrukte veters eruit zullen gaan zien. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >