Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 60 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 60 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Customized collectie

De Mascot Customized collectie bestaat uit werkkleding die slijtvast en mooi is. Bij Mascot Customized staan innovatieve functies, grote bewegingsvrijheid en hoog comfort centraal. De kleding uit deze collectie is nog lichter, nog sterker en heeft nog meer stretch. Dankzij het grote aantal producten en de verschillende producttypen kunt u gemakkelijk kleding vinden waarin u zich comfortabel voelt. Doordat er veel kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn, kunt u de kleding aanpassen aan het profiel van uw bedrijf of uw persoonlijke stijl. Bij de Mascot Customized collectie staan hoge kwaliteit en een lange levensduur centraal. Al het materiaal van de kleding is vele keren getest voordat de kleding in productie is genomen. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt!

Meer lezen >

Mascot Customized collectie bedrukken

U kunt de kleding uit de Mascot Customized collectie volledig naar uw eigen wensen laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de werkkleding te laten borduren. De Mascot Customized collectie is extra slijtvast op plekken waar broeken het meeste slijten om ervoor te zorgen dat uw broek zo lang mogelijk meegaat. Zo zijn de kniezakken buitengewoon slijtvast gemaakt, zodat ze net zo lang meegaan als de rest van de broek. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de Mascot Customized werkkleding? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Customized collectie online bestellen

De Mascot Customized collectie kan eenvoudig en snel online besteld worden. Het bestellen en bedrukken van de werkkleding is al mogelijk vanaf één stuk. De Mascot Customized collectie beschikt over spijkerzakken die zijn aangepast naar uw behoeften. Zo zijn er spijkerzakken die speciaal zijn ontwikkeld voor elektriciens, schilders of andere professionals die veel ruimte nodig hebben voor allerlei soorten gereedschap. De kleding van de Mascot Customized collectie is op elkaar afgestemd, waardoor u alle kleding kunt combineren met elkaar. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >