Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 30 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 30 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Mascot Safe Supreme collectie

Mascot Safe Supreme collectie biedt high-visibility kleding voor iedereen die hoge eisen stelt aan veiligheidskleding. Deze collectie biedt veiligheid, een modern design, goede bewegingsvrijheid en alle functies die u nodig heeft. De collectie is erg geschikt voor bouwvakkers en aannemers die veiligheidskleding nodig hebben en geen compromis willen aangaan wat betreft comfort, uitstraling en functies. De Mascot Safe Supreme collectie beschikt over een casual en slank aftekenend design door de donkere strepen op mouwen en de aftekenende diagonale reflectiestrepen op de voorkant. Ook is de Mascot Safe Supreme er in drie verschillende beenlengtes en wel in 17 verschillende taillematen per beenlengte, zodat u altijd kleding kunt vinden die perfect past.

Meer lezen >

Mascot Safe Supreme collectie bedrukken

De Mascot Safe Supreme collectie kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. Naast bedrukken kunt u ook voor een borduring kiezen. De werkkleding van Mascot Safe Supreme voldoet aan de hoogste zekerheid en zijn goedgekeurd volgens de nieuwste veiligheidsnorm EN ISO 20471. De collectie biedt duidelijke en zichtbare kleding in drie veiligheidsklassen. Doordat er meer reflecties zijn aangebracht dan de normering voorschrijft, wordt een betere zichtbaarheid verkregen. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de Mascot Safe Supreme werkkleding? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Mascot Safe Supreme collectie online bestellen

U kunt de Mascot Safe Supreme collecte makkelijk en snel online bestellen. Voor de werkkleding in deze collectie is gebruik gemaakt van polyester aan de buitenkant voor hoge slijtvastheid en voor katoen aan de binnenkant om te zorgen voor goed comfort. Daarnaast zijn er extra Cordura verstevigingen aangebracht op de plekken waar de kleding het meest gevoelig is voor slijtage, namelijk bij de zakken, knieën en polsen. De Cordura zorgt er samen met de driedubbel gestikte naden voor dat de kleding extra slijtvast is, waardoor de werkkleding een langere levensduur krijgt. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >