Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Full colour mutsen

De full colour mutsen zijn populaire modeartikelen die niet alleen in de winter gedragen worden. Wanneer het weer kouder wordt buiten, zijn mutsen onmisbaar. Een muts beschermt uw hoofd en uw oren tegen de kou. U vindt bij ons een ruim assortiment aan mutsen, waaronder de full colour mutsen. We hebben een normale full colour variant, maar ook een fleece full colour variant. De fleece muts is net een stukje warmer dan de normale muts. Vaak wordt de rand van een muts omgeslagen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de muts helemaal uit te rollen zodat u een optimale bescherming van uw hoofd en oren heeft. De full colour mutsen zijn ideaal om te laten bedrukken met een mooie foto.

Meer lezen >

Full colour mutsen online bestellen

De full colour bedrukte mutsen kunnen eenvoudig en snel bij ons online besteld worden. U kunt de full colour mutsen bestellen vanaf 250 stuks. Ook als promotioneel artikel doen de full colour mutsen het goed. Door de mutsen uit te delen op een beurs of evenement, zet u uw logo, website of slogan in het licht. Iedere keer dat de muts gedragen wordt, bereikt u weer nieuwe mensen en hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Full colour mutsen bedrukken

U kunt de mutsen volledig naar uw wens full colour laten bedrukken. Wanneer u binnenkort een evenement gepland heeft staan, is het erg leuk om al uw werknemers een full colour bedrukte muts cadeau te doen met het logo van uw bedrijf. Ook wanneer uw medewerkers vaak buiten werken, is het een goed idee om hen een full colour muts te geven zodat ze ondanks de kou toch goed hun werkzaamheden kunnen verrichten. Bent u benieuwd naar hoe de full colour mutsen met uw gewenste bedrukking eruit zullen komen te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >