Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 34 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte MyKit hulp sets

Bij MyKitwereld vindt u bedrukte MyKit hulp sets die inzetbaar zijn in diverse omstandigheden. Zo vindt u complete EHBO sets voor kleine ongevallen, maar ook kistjes die hulp bieden bij autopech of festivals. Er zijn verschillende soorten MyKit sets. U vindt bij ons de MiniKit, wat een kleine MyKit is met essentiële benodigdheden. Ook bieden wij de MicroKit, die aan de sleutelbos gedragen kan worden, en nog meer.

 

 

 

 

 

Meer lezen >

MyKit sets bedrukken

De MyKit sets kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een tekst. Het label van de MyKit kan aan de voor- en/of achterzijde voorzien worden van een full color bedrukking. De MyKit sets zijn leverbaar in 8 verschillende kleuren zodat er altijd een kleur aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Alle eerste hulp en verzorgingsartikelen in de kit voldoen aan de EU regelgeving. De MyKit sets kunnen al bedrukt worden vanaf 100 stuks.

 

 

 

Meer lezen >

MyKit sets bestellen

MyKit sets kunt u eenvoudig bestellen bij MyKitwereld. MyKit setjes bestellen voor uw relaties of werknemers is een uitstekend idee. Als u collega’s veel onderweg zijn, kunt u de MyKit Car cadeau doen zodat ze altijd veilig de weg op kunnen. Ook als relatiegeschenken zijn de MyKit sets geschikt. Zo komen de MyKit Festival en MyKit First Aid altijd van pas bij uw relaties. Door ons uitgebreide assortiment sluit er altijd een MyKit aan bij uw wensen.

 

Meer lezen >