Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

MicroKit eerste hulp set

MicroKits met logo zijn ideaal om bij de hand te hebben bij verschillende evenementen of activiteiten. De MicroKit is een kleine set vol met essentiële benodigdheden bij een kleine uitstap. Doordat de MicroKits erg compact zijn, kunt u ze erg makkelijk meenemen. Bij MyKitwereld vindt u een ruim en veelzijdig assortiment aan MicroKits. Door de veelzijdigheid van ons assortiment kunt u altijd met een gerust hart op pad gaan. De MicroKits kunnen besteld worden in wel 8 kleuren en ze wegen maar 14 gram. Hierdoor kunt u de MicroKit makkelijk aan uw sleutel of sleutelbos hangen en bent u altijd voorbereid op onvoorziene omstandigheden. Iedere MicroKit beschikt over een andere inhoud. Daarnaast voldoen alle MicroKits aan de EU-regelgeving. U kunt de MicroKits al bestellen vanaf 500 stuks.

Meer lezen >

MicroKit eerste hulp set bedrukken

Alle MicroKits kunnen full colour bedrukt worden. U kunt de MicroKits volledig naar uw eigen wens laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Alle setjes bevatten een duidelijke bedrukking waarop aangegeven staat waarvoor de sets gebruikt kunnen worden. Op deze manier is het altijd meteen duidelijk waarvoor de set gebruikt kan worden in geval van een ongeval. De MicroKits zijn medische en praktische relatiegeschenken, die altijd handig zijn om achter de hand te hebben. Zo kunt u zo snel mogelijk iemand helpen.

Meer lezen >

MicroKit eerste hulp set met logo

Bij MyKitwereld kunt u eenvoudig en snel alle MicroKits bestellen. De zoektocht naar de perfecte MicroKit voor u start bij ons op de website. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u erg graag verder. Van te voren ontvangt u van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >